Welkom

Hey,

Wat leuk dat je een bezoekje brengt op mijn site 😀

Op deze site kan je mijn blogs lezen tijdens mijn reizen. De reis die er nu aan zit te komen is er een naar Australië. Deze blogs kun je lezen onder het kopje Australië 2017 (boven aan de pagina of in het menu) Hier ga ik beschrijven welke avonturen ik allemaal mee maak. Ik zet hier ook een aantal foto’s bij zodat je een leuke indruk krijg van wat ik allemaal zie.

Ook is er een kopje Blogs over backpacken. Hier komen blogs te staan met adviezen en tips hoe je het backpacken en de voorbereiding daarvan zo stress vrij mogelijk kan doen.

Je kan mijn website volgen door aan de rechterkant op het knopje: ik wil: Volg Free Your Mind Traveling. Ook kan je mijn Facebook pagina volgen. Wanneer ik een nieuwe blog heb geplaatst zal ik ook de link naar deze site daar plaatsen.

Wanneer je wil reageren onder een blog laat dan gerust een berichtje achter. Ik vind het erg leuk om te lezen wat jullie ervan vinden.

e92611ab720b548a7d2e8f69f02dd86e-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s